CyberHair

Naše podjetje je ekskluzivni zastopnik za lase Cyberhair. To so umetni lasje, saj so le tako lahko dovolj lahki, hkrati pa so videti kot naravni, naj so suhi ali mokri, obarvani, počesani ali razmršeni. Na pravi las neopazno ter brez lepil, keratina ali drugih kemikalij s posebno tehniko vozlanja, imenovano Micro Point Solutions, pritrdimo še štiri lase Cyberhair. Sprememba je tako diskretna, da jo lahko izvedemo na najbolj vidnih delih lasišča. Ta rešitev je tudi edina na trgu za razredčene lase na vrhnjem, čelnem delu glave.

 

Micro Point Solutions

 

Ljudje se za zgostitev las z lasmi Cyberhair odločajo zaradi redčenja las, pa tudi za modno povečanje volumna ali podaljšanje naravnih las. Priljubljeni so med svetovnimi zvezdniki, rešili pa so tudi že samozavest marsikaterega Slovenca in Slovenke. 

 

Podjetje Cyberhair izdeluje tudi izjemno kakovostne lasulje, ki so izdelane iz poliamidnih las ter zato izrazito naravnega videza in hkrati itzjemno obstojne. S temi lasuljami lahko lase po mili volji oblikujete, z njimi pa brez zadržkov lahko tudi plavate.

 

Cyberhair

 

CYBERHAIR
BLAGOVNA ZNAMKA CYBERHAIR