Izobraževanje

Strokovnjaki iz našega podjetja se ves čas strokovno izobražujejo pri najbolj znanih in najbolj kakovostnih proizvajalcih lasulj in drugih lasnih pripomočkov. Nekateri med njimi so postali tudi že enakovredni strokovni sodelavci za največja svetovna podjetja, saj sami rišejo in oblikujejo nove model lasulj.

 

Naše znanje zajema poznavanje globalnega trga lasulj in drugih lasnih pripomočkov. Spremljamo trg las, razvoj umetnih sestavin za lase in trende v modi lasulj. Izjemno dobro poznamo delo z lasuljami in vse postopke za pripravo lasulje za posamezno stranko. Ves čas se izobražujemo o novih tehnikah pritrjevanja las, tako da ustvarjamo pričeske, pri katerih je spoj lastnih las z dodanimi povsem neviden, dodatki pa nikakor ne obremenjujejo lastnih las in jim zato ne škodijo.

 

S strankami razvijamo dolgoročen odnos, saj jim poleg prodajnih aktivnosti zagotavljamo tudi vse poprodajne storitve, predvsem pa si zanje vzamemo čas, ki ga potrebujejo, da iz stiske, ki jih zajame zaradi težav z lasmi, izidejo polne zadovoljstva in samozavesti. Vztrajamo pri politiki popolne diskretnosti in zagotavljanja zasebnosti.

 

Želimo si, da bi bili tako sprejeti in postreženi vsi, ki v Sloveniji potrebujejo in želijo kakršnekoli lasne pripomočke. Zato organiziramo strokovna izobraževanja, na katerih se lahko naučite dela z lasuljami na vrhunski ravni.  

 

Partnerstvo z nami je odličen način, da nadgradite svoje storitve - te segajo od prodaje lasnih pripomočkov do vzdrževalnih storitev, kot so namestitev, odstranjevanje, čiščenje in barvanje las na lasnih nadomestkih in lasuljah. Te storitve predstavljajo še nezasedeno tržno nišo, ki se bo v prihodnjih letih zagotovo povečevala.

 

Izobraževanje je namenjeno za ponudnike storitev za končne dojemalce. Dobavo izdelkov in materiala zagotavlja naše podjetje, ki je za več blagovnih znamk ekskluzivni zastopnik za Slovenijo.

 

PRO-KOZMO
SPLOŠNO O NAS IN NAŠIH STORITVAH