Peter Bayer

Ko so moji lasje postali opazno redkejši, sem bil nekje v začetku tridesetih let. Najprej me to sploh ni posebno skrbelo, čeprav nasploh precej dam na videz. Sčasoma sem si glavo zaradi izgube las obril. Nekaj časa je to zadoščalo mojemu moškemu egu, kmalu pa se je pojavila želja po drugi možnosti izražanja. Ta želja me je začela počasi obsedati. Začel sem razmišljati o lasnem nadomestku. Najprej, moram priznati, skeptično. Spraševal sem se, kako bom nadomestek občutil, ali bo videti naravno, ali se bom lahko ukvarjal z rokometom in kako bom med skupnim prhanjem po treningu ravnal s tem nadomestkom. Ali se bom sploh lahko pojavil v kopalnici?

 

Bil sem zelo presenečen, ko sem izvedel, da lasni nadomestki Top Secret rešujejo vse te dileme. Top Secret je cenovno dosegljiv lasni nadomestek, ki v vsaki situaciji trdno obstane na svojem mestu in ki ga niti moja mati ne bi prepoznala kot nadomestek.

 

Frizer, ki mi je svetoval Top Secret, je bil res enkraten! Dogovorili smo se za stil pričeske, in ko je bil nadomestek izdelan, sem bil res  presenečen. Nikoli nisem mislil, da se bom lahko tako pozitivno spremenil. Moja okolica ne ve za mojo skrivnost, ženske me zdaj gledajo čisto drugače, lepše. Prepričan pa sem tudi, da sedanje službe ne bi dobil, če bi bil še vedno plešast.

 

Lasni nadomestek me ne ovira pri ničemer, kar si zamislim: vozimo kabriolet, hodim plavat, ni težav med skupnim prhanjem po treningu. Lahko se razčešem ...

 

Zaradi Top Secret sem spet pravi moški. Ne morem in nočem se več niti spominjati, kako je bilo prej.

Peter Bayer, 46 let

MNENJA
ZBIRKA MNENJ