ContactSkin

Z lasnim nadomestkom ContactSkin je videti, kot bi lasje ponovno zrasli. Z njim lahko ustvarite nevidno mejo z lastnimi lasmi. Poleg tega lahko ustvarite tudi videz, kot da se lasje postopno, skladno z naravno rastjo las, daljšajo.

 

Baza nadomestka je posebej za to razvita, le 0,03 mm debela umetna opna, ki omogoča nevidno zlitje s kožo in hkrati varno pritrditev. V tovarni vse lase ročno uvezejo, tako da je vsak lasni nadomestek ContactSkin mojstrovina na najvišji tehnološki ravni.

 

Učinek, kot da lasje tudi na lasnem nadomestku rastejo, ustvarimo tako, da pri vsaki menjavi lasnega nadomestka, ki poteka na 4-6 tednov v našem salonu, dolžino las prilagodimo naravni rasti las, to je približno 1-2 cm na mesec.

 

S ContactSkinom  je pričeska videti kot naravno raščeni zdravi lasje:

  • videti so, kot bi poganjali iz lasišča,
  • nihče ne more izvedeti, da to niso vaši naravni lasje,
  • so nepremično pritrjeni,
  • vas enostavno naredijo lepe.

 

Z lasnim nadomestkom ContactSkin lahko oblikujete pričesko, kot si želite: lase lahko počešete nazaj ali ustvarite tradicionalno prečko. Pričesko oblikujete tako, kot bi oblikovali lastne lase, saj se z lasnim nadomestkom ContactSkin, ki je odporen tudi na vlago, lahko prhate in sušite lase s sušilnikom. Z njim si lahko brez skrbi privoščite tudi vsakovrstne športne dejavnosti.

 

Vaše težave s plešavostjo so lahko rešeno že v eni uri!

 

PRO-KOZMO
SPLOŠNO O NAS IN NAŠIH STORITVAH