Top Secret

Podjetje gfh je že več kot dvajset let vodilno na področju individualnih in izjemno kakovostnih lasnih nadomestkov. Linija za moške Top Secret ponuja pripomočke, ki so primerni za vsak tip las, za vsako obliko glave in vsako vrsto izgube las. Hkrati ponujajo tudi reden servis.

 

Standardni program lasnih nadomestkov Top Secret ponuja bogato izbiro modelov in barv iz umetnih in naravnih las. Od umetnih vlaken uporabljajo uveljavljeno in izjemno prilagodljivo vlakno Sensohair, ki jih je zelo enostavno negovati, imajo trajno obliko in izjemno obstojno barvo. lasne nadomestke iz vlaken Sensohair lahko oblikujete s parnimi pripomočki in navijalci, obstojni pa so vse do temperature 70 stopinj Celzija. 

 

Lasni nadomestki Top Secret iz naravnih las so izdelani iz kakovostnih indijskih las, ki so obdelani tako, da ne nastaja prhljaj in da se lepo svetijo. Te nadomestke lahko nosite podnevi in ponoči, umivate jih hkrati z lastnimi lasmi, lahko jih oblikujete in celo kemično trajnate. Sončna svetloba vpliva nanje enako kot na lastne lase. Po posebnem naročilu lahko izdelajo tudi nadomestke iz evropskih las.

 

PRO-KOZMO
SPLOŠNO O NAS IN NAŠIH STORITVAH