O podjetju

Že več kot trideset let rešujemo težave ljudi z lasmi. Začeli smo iz osebnih potreb, nato pa odkrili, da lahko na tak način pomagamo mnogim, in tako našli svoje poslanstvo.

 

Lasje so namreč eden od najpomembnejših elementov človekovega videza in s tem pogosto tudi pozitivne samopodobe. Zdravi lasje odsevajo splošno zdravje, pa tudi uspeh, prodornost, mladost in privlačnost. Zato nam je v veselje, da lahko pri kakršnihkoli težavah z lasmi pomagamo in svetujemo. Ponujamo lasulje, lasne nadomestke, pripomočke za zgostitev las, pokrivala in lasno kozmetiko najvišje kakovosti, zagotavljamo pa tudi celovito svetovanje pred nakupom in po njem ter ves potreben poprodajni servis za vse izdelke.

 

Naše vodstvo se redno izobražuje v strokovnih institucijah najpomembnejših svetovnih proizvajalcev ter tako spoznava modne trende in napredek tehnologije. Z mnogimi evropskimi proizvajalci lasulj tudi redno sodelujemo pri oblikovanju posameznih lasulj in pri iskanju najprimernejših načinov pritrjevanja. Tudi zato lahko slovenskim kupcem ekskluzivno ponudimo najnovejše tehnike zgostitve las. Zaradi dobrega dolgoletnega sodelovanja in odlične storitve, ki jo prepoznavajo tudi proizvajalci, edini v Sloveniji ponujamo vrhunske lasulje najbolj prodornih proizvajalcev na svetu.

 

Svetovali vam bomo, kako rešiti vaše težave z lasmi. Izvedli bomo podroben pregled vašega lasišča in našli rešitev, ki vam bo celovito ustrezala. Izbirali boste lahko med več kot 500 izdelki, ki jih prilagodimo prav vašim željam in zahtevam. In začeli boste lahko novo, samozavestno poglavje svojega življenja!

 

PRO-KOZMO
SPLOŠNO O NAS IN NAŠIH STORITVAH