Pro-kozmo osebno

Lastnica podjetja Pro-kozmo Meta Ipavec sem po poklicu frizerka. Verjetno bi se tudi sama posvetila le urejanju pričesk, če ne bi moja mama v srednjih letih začela izgubljati las. Zanjo sem se prvič podala med ponudnike, da bi našla primeren lasni vložek. Profesionalno sem nato spoznala proizvajalce lasulj, vložkov in drugih lasnih pripomočkov po vsej Evropi in na drugih celinah, pri mnogih sem se tudi izobraževala. Zatrdim lahko, da v našem podjetju poznamo globalno ponudbo in smo z njo vedno na tekočem, svojim strankam pa vedno ponudimo najboljše.

 

Za vsakogar si vzamemo čas in mu ponudimo strokovno podporo. Določimo velikost vložka, gostoto las, kakovost las in pa seveda tudi želeno pričesko. Najboljši izdelki so tisti, ki so narejeni individualno, za vsako stranko posebej. Vložek narišemo in prilagodimo vsem potrebam stranke, tako po velikosti kot po kakovosti las. Pomembno je, da vložek postane neopazen, stranke pa zadovoljne.

 

Sodobne vrhunske lasulje in vložki so iz naravnih las ali tehnološko izjemno dovršenih umetnih las, ki so za nekatere situacije še boljša izbira kot naravni lasje. Od naravnih las so najbolj cenjeni evropski ter od teh lasje iz Ukrajine, Bolgarije in Portugalske. Največ las pa prihaja iz Indije, kjer z njimi trgujejo menihi; ženske darujejo svoje lase zaradi hindujske vere, ki poudarja pomen darovanja.

 

Lasulje in lasni nadomestki omogočajo urejen videz in dajejo samozavest vsem, ki jih narava ni obdarila z bogatimi lasmi ali pa so ti začeli z leti izpadati. Za moške se uporabljajo lasulje in tupeji, ki dopolnijo manjkajoče lase in so lahko popolnoma naravnega videza. Za ženske so najboljša rešitev lasulje ali lasni vstavki, uporablja pa se tudi sistem podaljševanja ali zgostitve las.

 

Sodobne tehnike pričvrstitve lasulj in lasnih nadomestkov omogočajo, da se z lasuljo in lasnim vložkom lahko kopate, normalno ukvarjate s športom, tuširate in spite. Z njimi lahko greste k frizerju, da vam oblikuje pričesko, ali si jo oblikujete sami. Življenje z vložkom se ne razlikuje od življenja z naravnimi lasmi. Nekatere se odstrani vsak dan pred spanjem ali pri umivanju glave, druga pa lahko pritrdimo za stalno, kar pomeni, da ostane pripomoček na lasišče pripet šest tednov, nato pa ga obnovimo in ponovno namestimo. 

 

 

                                   

 

PRO-KOZMO
SPLOŠNO O NAS IN NAŠIH STORITVAH