Močnejši proti bolezni

Ko se spopadate z boleznijo, lahko nekaj tako vsakdanjega, kot je zadovoljstvo z lastnim videzom, pomeni razliko med porazom in zmago. Izguba las (alopecija), ki nastane kot posledica bolezni, zdravljenja s citostatiki ali obsevanja, je lahko trajna ali začasna, v vsakem primeru pa močno prizadene samozavest posameznika in občutno vpliva na njegovo samopodobo, pa tudi na odnos okolice. Nekatere bolnike motijo pogledi sočutja, ki jih spremljajo vsepovsod, druge pa zbode, ker jih spremenjeni videz začne ovirati v poslovnem okolju.Brez las se enostavno ne počutimo več enako in tudi drugi nas ne vidijo več tako.

 

Kot pogodbeni dobavitelj ZZZS za medicinsko-tehnične pripomočke vam lahko pomagamo, da si povrnete samozavest ter se močnejši spopadete z boleznijo. To pomeni, da lahko pri nas izberete tudi lasulje in lasne vstavke, ki jih v celoti krije zdravstveno zavarovanje. Pomagali vam bomo izbrati najprimernejšo lasuljo, lasni vstavek, turban ali ruto za vas, vam svetovali o njihovi negi in vam spodbudili,da se boste spet počutili bolje. 

 

Ponujamo lasulje in lasne vstavke iz umetnih in naravnih las ter turbane in rute za vsakršno vreme in vse priložnosti. Predvsem pa ponujamo prijeten in koristen pogovor: o vašem novem videzu, pa tudi o vseh vaših težavah in strahovih, ki se zbujajo v vas.Naj se namesto njih v vas začnejo ponovno zbujati upi, veselje in načrti!

 

MEDICINSKI PROGRAM
PROGRAM ZA POMOČ PO KEMOTERAPIJI