Zgostitev las

Mnogi šamponi, balzami, serumi, voski, geli, barve, belila, razpršila za seboj puščajo komaj vidne, a dolgoročno zelo škodljive sledi, ki vplivajo na zdravje naših las in lasišča ter povzročajo prezgodnje redčenje las. Naftni derivati, ki so prisotni v večini preparatov, namreč ostajajo na lasišču in mašijo lasne mešičke, zato lasje sčasoma iz njih nehajo rasti.

 

Tehnološko dovršeni in do zdravja prijazni preparati za dejansko pospeševanje las, pa tudi sodobni pripomočki za navidezno zgostitev las vam bodo prihranili marsikateri trenutek negotovosti ter vas navdali s ponosom vsakič, ko se boste pogledali v ogledalu.

 

V našem podjetju tudi na tem področju ponujamo le najboljše. Naravno rast las spodbujamo z lasno kozmetiko Hair Support, ki je edinstvena pri odstranjevanju ostankov nečistoč z lasnih mešičkov. Če so vzroki za redčenje las bolj kompleksni in Hair Support ni dovolj, je mogoče goste lase doseči tudi s posebno tehniko vozlanja, imenovano Micro Point Solutions, pri kateri brez lepil na naravne lase pritrdimo izjemno kakovostne lase Cyberhair. 

 

Lasna kozmetika Hair Support

 

Zgostitev las s tehniko Micro Point Solutions in lasmi Cyberhair

 

Prašek za zgostitev Toppik

 

 

USPEŠNE ŽENSKE
PROGRAM ZA USPEŠNE ŽENSKE